Dragi colegi,

 

Vă invităm să participați la al XVI-lea Congres Naţional al Societăţii Române de Uroginecologie, ce va avea loc în București, în perioada 17-18 Octombrie 2019, Hotel Ramada North. În deschiderea evenimentului pe 17.10.2019 va avea loc Cursul Precongres de Estetică Ginecologică și Chirurgie Vaginală Reconstructivă , primul curs in acest domeniu la nivel national.

Evenimentul este o manifestare științifică de amploare, ce va reuni personalități de renume în Uroginecologie și Estetică Ginecologică și Chirurgie Vaginală Reconstructivă și va avea ca invitați specialiști în domeniu atât din România cât și din străinătate.

 

Dintre personalitățile de renume internațional amintim:

Dr. Bader Alexander (London, UK), – Reconstructive Gynaecology Surgeon

  • Președintele și Fondatorul Societății Europene de Estetică Ginecologică (ESAG)
  • Președintele World Academy of Cosmetic & Aesthetic Gynecology (WACAG)

Dr. Dawid Serafin (Varșovia, Polonia) Plastic Gynecologist

  • International Speaker and Trainer of Aesthetic and Regenerative Gynecology
  • International Society of Gynecology, Aesthetics and Research (ISGAR) Scientific Committee
  • The Dewedge – Author of Labiaplasty technique

 

Tematica evenimentului include:

  • Chirurgie Pelvină Reconstructivă: tratamentul chirurgical al prolapsului uterin și a defectelor planșeului pelvin, tratamentul reconstructiv al malformațiilor congenitale sau iatrogene genitale, tehnici chirurgicale de tratament a incontinenței urinare, labioplastia, himenoplastia
  • Utilizarea Dispozitivelor Energetice: terapia laser vaginală internă și externă, radiofrecvența în laxitatea după nașteri, energia electromagnetică în tratamentul incontinenței urinare
  • Utilizarea Produselor Injectabile în Zona Genitală: PRP și Acid Hialuronic (augmentarea labiilor sau a punctului G, stimularea clitorisului, a orgasmului, tratamentul lichenului vulvar sau a atrofiei vaginale), Botox pentru vaginism, etc.

 

Un punct forte al acestui eveniment, pe care participanții l-au apreciat anual în mod deosebit și pe care îl vom respecta și de această dată, este faptul că programul Societăţii Române de Uroginecologie va include atât sesiuni teoretice cât și sesiuni de intervenții chirurgicale.

În plus, anul acesta, în cadrul conferinței precongres organizată în colaborare cu Societatea Română de Estetică Ginecologică (SREG) va avea loc și un workshop live susținut de Președintele Societății Europene de Estetică Ginecologică (ESAG) Dr. Bader și Dr. Serafin și va include tehnica O-Shot  și tehnica G-Shot (injectare de acid hialuronic și PRP la nivelul punctului G și clitoridian).

Suntem convinși că acest eveniment științific vă va surprinde și va aduce un plus de inovație și profesionalism în practica dumneavoastră curentă.

În cadrul congresului va avea loc un workshop pentru care locurile sunt limitate, respectiv 15 locuri disponibile. Persoanele interesate de înscrierea la workshop sunt rugate să transmită un mail cu Nume și prenume pe adresele următoare: madalina.semanschi@palomatours.com și lacramioara.tulceanu@palomatours.com.

Suportul logistic al manifestării va fi asigurat de compania organizatoare – Paloma Tours.

Contul (Paloma Tours) dedicat manifestării este deschis la Banca ING: RO21 INGB 0001 0099 8778 9170.

 

Vă așteptăm cu drag,

Cu stimă,

Președinte Congres,
Prof. Dr. Elvira Brătilă

Vicepreședinte,
Prof. Dr. Monica Cîrstoiu