Stimati colegi,

Avem deosebita placere sa va invitam sa participati la o noua editie a Zilelor Spitalului Clinic de Obstetrica- Ginecologie „Prof. Dr. Panait Sirbu” (Maternitatea Giulesti) ce va avea loc la Bucuresti in perioada 18- 19 octombrie 2019 la Hotel Ramada North.  Intrucat editia precedenta s-a bucurat de un real succes, reunind profesionisti din multiple specialitati precum obstetrica- ginecologie, neonatologie, ATI, anatomie patologica, cardiologie, atat din tara, cat si din strainatate, ne propunem ca si anul acesta sa ducem traditia mai departe.

Evenimentul  va include un program sustinut de profesionisti de renume, oferind oportunitatea schimbului de experinta intre personalitati aflate in fruntea domeniilor lor profesionale. Principalele teme ale acestei editii va vor aduce la cunostinta  ultimele date stiintifice, posibilitati de preventie, diagnostic si tratament in ceea ce priveste Infertilitatea, Medicina Materno- Fetala si Chirurgia Pelvica.

Suntem increzatori ca, odata cu prezenta si contributia dumneavoastra valoroasa, livrarea generala a dezbaterilor stiintifice va deveni extrem de productiva.

 

Suportul logistic al manifestării va fi asigurat de compania organizatoare – Paloma Tours.

Contul (Paloma Tours) dedicat manifestării este deschis la Banca ING: RO21 INGB 0001 0099 8778 9170.

Persoane de contact – Madalina Semanschi madalina.semanschi@palomatours.com 0752 168 812 si Lacramioara Tulceanu lacramioara.tulceanu@palomatours.com 0752 168 813.

 

Va asteptam cu drag!

Dr. Marcel Moisa, Manager Sp. Clinic de OG „Prof. Dr. Panait Sîrbu”
Prof. Dr. Elvira Brătilă, Șef Clinică Sp. Clinic de OG „Prof. Dr. Panait Sîrbu”

Partener: